Alveola Roșie – concurs de escaladă

alveola-rosie4 copyAșa cum v-am obișnuit, în fiecare toamnă clubul Escamonde organizează un mare concurs de escaladă! Alveola Roșie este ultima priză din traseul care traversează toată sală, iar cățărătorii mici și mari sunt invitați să ajungă la ea!

Eveniment facebook

În acest an sala de Escaladă în Ploiești are o înfățișare nou-nouță și de-abia așteptăm să ne spuneți părerea despre cum am utilizat suprafața de 5,80/6,20 m.
Da, sala noastră are amprenta la pământ de doar 36 m². Totuși în acest spațiu relativ mic, găsiți o zonă de boulder cu tavane și surplombe, trasee verticale de până la 10 metri înălțime, vestiare, toaletă, recepție cu mini-bar, canapele pentru taifas și relaxare, dar mai ales, prietenie și o vedere de excepție asupra zonei de nord a orașului. Aproape jumătate din pereții sălii sunt din geam!

Așadar, vă așteptăm să vă încercați forțele la cea de-a 4a ediție a concursului de escaladă Alveola Roșie!

Eveniment Facebook

Categorii:

Copii mixt: 6 – 9 ani;
Junior mixt: 11 – 13 ani
Începători: feminin, masculin (14+);
Avansați: feminin, masculin (14+).

Program:

12:00 – 16:00 – Calificări
16:00 – 17:00 – Pauză
17:00 – 19:00 – Finală
19:30 – Premiere

Desfășurare:

Calificări
Parcurgerea a cel puțin 7 trasee din cele 9 propuse. Grade de dificultate cuprinse între 4 și -7). Un singur traseu se va urca în manieră “cap de coardă”, restul fiind tip manșă.
Finala
Parcurgerea a 4 trasee (alveola roșie este printre ele!), cu grade cuprinse între 6 și 7+. Două trasee în manieră “cap de coardă”, două tip manșă.
Departajarea
Se va face prin numărul de trasee urcate, lungimea parcursă și timpul de escaladă.

Regulament:

Traseele propuse sunt atât de escaladă, cât și de bouldering.
Toți participanții vor folosi espadrile de cățărare și echipament în stare bună (ham, carabiniere etc);
Se consideră traseu URCAT, atunci când cățărătorul se ține de ultima priză a traseului cu ambele mâini timp de minimum 3 secunde;

Toți participanții au dreptul de a încerca să atingă topul fiecărui traseu din 3 încercări.
Cățărătorii au voie să se folosească de orice suprafață a panourilor de cățărare, dar nu și de structurile de rezistență sau de marginile panourilor de escaladă;
Pentru a ajunge în top, cățărătorii au voie să folosească doar prizele din respectivul traseu, ignorând prizele altor rute;
Este interzis fumatul și consumul de alcool în sală;
Cățărătorii și publicul se vor purta cuviincios față de toate persoanele și pisicile prezente;
Vă rugăm să respectați curtea, sala și toate facilitățile puse la dispoziție de către organizatori. Facem eforturi considerabile pentru a menține această sală și ne așteptăm se apreciați acest lucru. Mulțumim!
Nu uitați să vă distrați, să faceți poze și să creeați o atmosferă cât mai numeroasă!
Pentru că nu este suficient spațiu de parcare în fața curții, vă rugăm să lăsați mașinile în parcarea de peste drum. În fața sălii vrem să fie spațiu liber. Vă mulțumim!

———

Vor fi premiați cu diplome și premii, cei mai buni 3 cățărători din toate categoriile de concurs.

Taxa de participare este de 25 de lei de persoană. Taxa include accesul în sală, participarea la concurs, echipamentul de escaladă (ham, corzi, dispozitiv de asigurare, carabiniere și praful de magneziu), diploma de participare și premiile.
Dacă au, participanții sunt rugați să-și aducă echipamentul personal de escaladă.
Ceaiul și biscuiții sunt din partea casei.
Nu este permis consumul produselor alimentare în zonele de cățărare. Puteți lua gustări în afara sălii sau în zona canapelelor.

Info: contact@escamonde.ro; 0741/533.132

Vă așteptăm și vă dorim mult succes!