Alveola Roșie

alveola-rosie-3Alveola Roșie este cea mai dorită priză! Pe parcursul anului ea se mută din loc în loc, ba chiar uneori dispare subit pentru săptămâni sau luni de zile. Ulterior apare în mijlocul unui traseu tehnic sau pe un tronson nou de cățărare. Nimeni nu știe ce vânt o mână și ce planuri are. Totuși, în fiecare toamnă se așează negreșit în topul celui mai provocator traseu și ne îndeamnă să ajungem la ea.

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare toamnă avem concurs de Escaladă în Ploiești. Alveola Roșie este ultima priză din traseul care traversează toată sală, iar cățărătorii mici și mari sunt invitați să ajungă la ea!

Eveniment Facebook

Categorii:

Copii mixt: 6 – 10 ani;
Junior mixt: 11 – 14 ani
Începători: feminin, masculin (15+);
Avansați: feminin, masculin (15+).

Program:

14:00 – 17:00 – Calificări
17:00 – 17:30 – Pauză
17:30 – 19:30 – Finală
20:00 – Premiere

Desfășurare:

Calificări – parcurgerea a cel puțin 5 trasee din 7 (cu grade cuprinse între -5 și 7);
Finala – 4 trasee (cu grade cuprinse între 6 și 7+). Departajarea se va face prin numărul de trasee parcurse, lungimea parcursă și timpul de escaladă.

Regulament:

Pe traseele care depășesc înălțimea de 3 metri, participanții vor urca doar asigurați;
Toți participanții vor folosi espadrile de cățărare și echipament în stare bună (ham, carabiniere etc);
Se consideră traseu URCAT, atunci când cățărătorul se ține de ultima priză a traseului cu ambele mâini timp de minimum 3 secunde;
Toți participanții au dreptul de a încerca să atingă topul fiecărui traseu din 3 încercări. Dacă nu vor reuși să ajungă în top din cele 3 încercări regulamentare, traseul respectiv se va considera NE-URCAT;
Pe orice traseu, cățărătorii au voie să se folosească de orice suprafață a fețelor panourilor de cățărare;
Cățărătorii nu au voie să se susțină de nicio structură de rezistență a sălii sau de marginile panourilor de escaladă;
Pentru a ajunge în top, cățărătorii au voie să folosească doar prizele din respectivul traseu, ignorând prizele altor rute;
Este interzis fumatul și consumul de alcool în sală;
Cățărătorii și publicul se vor purta cuviincios față de toate persoanele, pisicile și cățeii prezenți;
Vă rugăm să respectați curtea, sala și toate facilitățile puse la dispoziție de către organizatori. Facem eforturi considerabile pentru a menține această sală și ne așteptăm se apreciați acest lucru. Mulțumim!

———

Vor fi premiați cu diplome și premii, cei mai buni 3 cățărători din toate categoriile de concurs.

Taxa de participare este de 25 de lei de persoană. Taxa include accesul în sală, participarea la concurs, echipamentul de escaladă (ham, corzi, dispozitiv de asigurare, carabiniere și praful de magneziu), diploma de participare și premiile.
Participanții sunt rugați să-și aducă echipamentul de escaladă (espadrilele de escaladă în mod special, ham și carabinieră). Avem și noi echipament, dar probabil nu suficient pentru toți participanții.

Partener și sponsor: Decathlon Ploiești

Info: contact@escamonde.ro; 0741/533.132

Vă așteptăm și vă dorim mult succes!