Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !
Acest curs montan va începe pe 22 Mai şi se va termina pe 12 sept 2010.
Cursul este adresat tuturor persoanelor dornice de excursii în zonele montane.
Echipamentul minim necesar este format din rucsac şi bocanci.
Echipamentul de alpinism, orientare şi camping este asigurat de organizatori.
Ieşirile din cadrul acestui curs vor fi de una sau mai multe zile. Acestea vor fi din două în două săptămâni, iar săptămânal se vor organiza cursuri teoretice (alpinism, echipament, ecologie, floră şi faună, meteo, sanitar şi zonă) la sediul clubului, din str. Goleşti nr 5, et. 2. Aceste cursuri vor fi sâmbăta, între orele 11 - 13.
Masivii în care vom merge: Baiului, Bucegi, Ciucaş, Făgăraş, Piatra Craiului, Piatra Mare, Postăvarul. Iar la alegere: Aninei, Apuseni, Retezat, Rodnei.
Taxe: taxă de înscriere: 50 RON, taxă lunară (iunie, iulie, august) 30 RON.
Dosar de înscriere:
- formular de înscriere (se primeşte la sediu),
- copie act de identitate,
- declaraţie pe propria răspundere pentru riscurile asumate,
- acordul unui părinte în scris (pentru elevi şi studenţi).
Vă aşteptăm !
Un anunţ în atenţia membrilor Escamonde şi a celor care au participat la cursurile trecute:
Dacă doriţi să participaţi la cursul montan 2010 trebuie să achitaţi cotizaţia lunară în valoare de 10 lei. Taxa se va achita până pe data de 10 a fiecărei luni.
Mulţumesc pentru înţelegere!

Super! D-abia aştept să înceapă cursul!! 
Mâine ne vom cunoaşte cu noii prieteni de drum, iar duminică cu mic cu mare mergem la Sf. Ana. Sper eu în număr cât mai mare!

semnez prezent duminica la Sf Ana 
Mâine plecăm la stâncile Sf. Ana, lângă Sinaia, cu microbuzul de la Mc Donald Nord. La 7:50 să fie toată lumea adunată!
Nu uitaţi bocancii, 2-3 sandvişuri şi cheful de alpinism !
Sambata va asteptam la cursurile teoretice !

eu nu pot veni sambata la cursul teoretic
Programul săptămânii în curs:
sâmbătă 12 iunie - curs teoretic de la 11 la 13
duminică 13 iunie - plimbare la munte. prin pădurile de lângă Buşteni, o vă vedeţi două locuri cu privelişte minunată!
Mâine, 13 iunie plecăm cu microbuzul de la McDonald nord la ora 8 dimineaţa. La 7:50 ne întâlnim în staţie.

eu vin week-end-ul acesta in Ciucas
. cine mai merge? 
Eu vin.
Programul pentru săptămâna asta : plecare sâmbătă dimineaţă în masivul Ciucaş la ora 8 din staţia de microbuze de pe Găgeni ! Ne întoarcem duminică seara.
Acolo vom campa la cort, vom face alpinism şi vom urca pe vârf!
Aştept confirmările de participare.

Eu nu mai promit nimic, saptamana asta am tras chiulul iar desi am zis ca vin...ce sa faci...restantele mamii lor... Dar asa nostalgie am de anul trecut cu Ciucasul ca...

Aş vrea şi eu să vin, că mi-e dor de munte rău! Dar încă nu ştiu cu sesiunea asta... Anunţ şi eu cât mai repede dacă vin sau nu.

anul trecut, la fiecare tura mai mare de o zi, cumparam mancare pentru tot grupul, de la carrefour, per total costa mai putin.
eu ma voi duce maine la 18:00 la cumparaturi in Carrf, cine doreste sa vina, ne intalnim la intrarea principala.

Până la urmă nu voi veni de data asta.