Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !
Nu uitaţi! sâmbătă 19 iunie la ora 7:50 ne vedem în staţia de microbuze de pe strada Găgeni (aproape de spitalul Judeţean) şi plecăm pentru 2 zile în Masivul Ciucaş!
Vom campa la Muntele Roşu şi de acolo vom merge în prima zi la alpinism - la o stâncă din apropiere, iar în a doua pe vârful Ciucaş. Coborâm înapoi în Cheia pe Valea Berii. În Ploieşti sper eu să ajungem până la 8 seara.
Până acum merg sigur: Andreea, Andrei, Ioana şi subsemnatul. Restul vă rog să spuneţi ce faceţi să ştim exact ce corturi luăm, nu aş vrea să dormiţi prin pădure..
Să aveţi la voi: rucsac, sac de dormit, bocanci, izopren, pelerină de ploaie, lanternă, papa şi apă pentru două zile şi câte o cană! Restul sunt la alegerea voastră.

Super!! De-abia astept! 
Aproape aceaşi, mai vine şi Maria.
Sper să nu vă fie frică de ploaie şi trăznete..
Câteva poze din Ciucaş, poate scrie cineva şi puţin text aici 
http://www.facebook.com/profile.php?id= … amp;ref=mf
Săptămâna asta avem pauză.
Sâmbăta viitoare ne vedem la 11 pentru teorie şi duminică mergem la munte, dar încă nu m-am decis unde.
Ce doriţi, o tură mai scurtă şi puţin alpinism, mai mult alpinism, orientare sau să urcăm pe undeva?

Eu aş propune să facem orientare, că nu m-am mai rătăcit de mult prin pădure. Dar dacă majoritatea vrea altceva, mă supun.

eu week-end-ul viitor nu voi putea veni nici la curs, nici la munte.

Eu vin, dar nu stiu ce sa facem. Cu orientarea stau prost asta e clar, as inclina mai mult spre alpinism.
Sâmbătă 3 iulie avem cursuri teoretice de la 11:00.
Duminică 4 iulie mergem să facem alpinism la Cariera de Piatră de lângă Poiana Ţapului. (aş fi vrut să facem orientare, dar posibil să nu vină mulţi şi este mai practic să mergem când vine mai multă lume).
Plecăm cu microbuzul la 8:00. Ne vedem la 7:50 în aceaşi parcare din spate de la mc.
Sâmbătă 10 iulie - teorie pe pâine de la 11:00
Duminică 11 iulie - teoria urcatului pe Jepii Mari. Plecarea la 08:00 cu acelaşi clasic microbuz care nu-i place Cristianei. De coborât nu ştiu să vă spun acum pe unde. Vom alege acolo în funcţie de vreme şi de picioruşele voastre fragile, între Jepii Mici, piciorul Pietrei Arse sau pe acelaşi traseu de la urcare. Presupun că ajungem înapoi acasă între 6 şi 8 seara.

nu voi putea participa sambata la teoretice, dar vin cu siguranta duminica pe Jepi 

Fir-ar să fie de microbuz... la un momentan nu o să mai vin la ieşiri din cauza transportului ăstuia sau o să încep să vin singură cu trenul
. Totuşi, nu începând de săptămâna asta, momentan încă îl suport. Momentan...
Oricum, ideea e că voi veni şi eu duminică. 

La cursuri din pacate nu ajung (surioara mea va spune da la starea civila)...pentru duminica nu promit nimic, am mai promis ca merg si am dezertat...asa ca voi vedea...
Pentru cine nu ma cunoaste sunt Gabriela, nou venita in echipa Escamonde.....

Sambata nu voi putea ajunge, in schimb duminica da.