Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !

Se pare că weekend-ul ăsta mi-a cam fost dat peste cap. Ziua de mâine am aflat şi eu acum că îmi era deja toată programată de neamuri, iar pt duminică am rămas fără fonduri.. cele pe care le mai am ajuns la concluzia că ar fi bine să le folosesc să mă împac cu "Vodafoneria" ca să îmi recuperez telefonul.
Mi-am cam dat foc la valiză săptămâna asta, dar poate de la ieşirea următoare reuşesc şi eu să mă pun cum trebuie pe picioare.
Două zile nu pot săptămâna asta, dar putem merge miercuri la alpinism în Cheile Peleş şi Poiana Stânii.
Plecarea mai de dimineaţă să avem mult timp de căţărare. La 6:50 în aceaşi staţie de microbuz.
Am fost ieri la alpinism şi a fost foarte fain. Am urcat mai multe trasee, fiecare după puterile lui. Astăzi voi pune câteva fotografii aici şi pe facebook.
Probabil vom ieşi în fiecare săptămână la alpinism.
Cine poate să meargă duminică la plimbare spre Mălăieşti? Îmi este dor de acele locuri.

Eu nu pot.

eu as merge....mi-a trecut febra de la traseul de duminica 

Malaiesti este unul din locurile mele preferate, dar din pacate am altceva de facut week-end-ul asta si nu pot amana
. poate facem vara asta o tura de 2, 3 zile care sa includa si Malaiesti 
Dacă ne strângem câţiva mergem duminică la Mălăieşti, aşa că anunţaţi vă rog !
Plecarea la 7:50 de la McDonald Nord

S-ar putea totuşi să pot să vin şi eu. Depinde de finanţe. Anunţ mâine sigur. Eu aş vrea, că de mult nu am mai mers şi eu într-o plimbare mai lungă şi mi-e foarte dor.
Sâmbătă 17 iulie nu se ţin cursurile teoretice
Duminică 18 iulie mergem la Mălăieşti - plecarea la 7:50 de la McDonald Nord

Aş avea şi eu o propunere: să plecăm şi noi mâine cu trenul. Trenul pleacă la 7.15 din Ploieşti Vest şi ajungem în Buşteni, teoretic, la 9.18 minute... şi dormim în tren
Preţul întreg costă 7 RON.
Singură totuşi nu am chef să mă duc cu trenul...

merg si eu...as prefera totusi microbuzul...Cristiana daca preferinta ta pentru tren este doar datorita banilor...daca imi permiti iti platesc eu diferenta intre tren (bilet redus) si microbuz, e placerea mea....trenul oricum are intarzieri mari si e pacat sa ajungem la pranz....

Nu e vorba de bani, pur şi simplu nu îmi place microbuzul
. Îmi e un oarecare rău când merg cu transportul ăsta. Plus că îmi este dor de o plimbare cu trenul. Oricum, mulţumesc frumos de gest, dar nu o să te las să faci asta. 
Programul pe următoarele săptămâni:
24-25 iulie pauză (mergem la Sighişoara)
31 iulie - cursuri teoretice de la 11:00
1 august - orientare la Poiana Ţapului
6-8 august - Piatra Craiului
Dacă nu vă convine poate mai negociem, dar trebuie să anunţaţi din timp
În afară de aceste ture, care sunt la sfârşitul săptămânii, probabil vom ieşi în fiecare săptămână la alpnism câte o zi. Voi face topic separat pentru ieşirile astea.
Din cauza unor evenimente mai mult sau mai puţin prevăzute, schimbăm planul de atac, îmi cer scuze, dar nu am cum altfel.
Sâmbătă 31 iulie - cursuri teoretice de la 11:00
Duminică 1 august - mergem pe Valea Coştilei
Plecăm cu trenul personal la 04:08 din Sud, 04:14 din Vest. Ajungem la 06:14 în Buşteni) depinde şi de cum se mişcă magaoaia).
Atenţie ce vă luaţi la voi şi grijă mare că este traseu alpin, vom merge legaţi în coardă cam jumătate din drum.
Pe 6-8 august mă duc la un festival în Buşteni, deci nu putem merge undeva două zile, dar dacă vreţi, veniţi singurei la munte şi facem alpinism pe undeva.
Săptămâna următoare, adică pe 14-15 august, mă duc la ArtMania la Sibiu, deci iar trag chiulul.
Mergem în Piatra Craiului pe 20-22 august. Plecăm vineri seara, urcăm la cabana Curmătura şi a doua zi cu rucsaci cu tot, parcurcem creasta de la nord spre sud. Curmătura - Vf. Turnu - Vf. La Om. Dormim pe undeva pe sus, găsim noi un loc pentru două corturi şi a doua zi ne continuăm drumul pe creasta sudică spre şaua Funduri - Pietricica, de unde coborâm în Dâmbovicioara. De aici cu ce-om găsi înapoi acasă.
Este destul de mult de mers, nu ar fi rău să vă luaţi liber pe 23 august, adică luni.
Şi acesta este un traseu destul de dificil şi abrupt, dar ne descurcăm.
Mai departe vedem.. Probabil va urma Făgăraşul şi eventual o tură de 2-3 zile prin Bucegi.

eu pe 21 august trebuie sa ma duc la o nunta, deci sigur nu voi veni in Piatra Craiului. Astept cu nerabdare tura din Fagaras, vin cu siguranta. Poate facem alt traseu, nu mai mergem pe Moldoveanu, ca anul trecut.
Am spus deja ca nu mergem pe Moldoveanu, am fost doi ani la rand. Mergem pe Negoiu anul asta.
Cat despre Crai, poate schimbam ceva, mai este timp.. sa vedem ce zic si restul

Eu as merge intr-un traseu montan...daca mai sunt amatori. Nu ma pot aventura intr-un traseu alpin...poate anul urmator 
In ceea ce priveste Piatra Craiului, 21-22 august nu pot.
Ar trebui să spună fiecare când poate să meargă, altfel vom fi puţini la fiecare tură..

eu nu pot veni in week-end-ul cu 21 august. in rest, orice week-end e bun pentru mine