Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !
Aş vrea ca o dată pe săptămână să mergem la escaladă sau la o tură alpină. Toată lumea este binevenită, dar la turele alpine veniţi numai şi numai dacă vă dau eu acordul (turele alpine necesită o bună pregătire fizică şi mentală, nu doreşte nimeni accidente). Când mergem undeva la un perete să ne căţărăm, poate veni oricine.
Atenţie mare pentru că de multe ori ne vom hotărî seara şi dimineaţa plecăm. Este dificil să vorbesc cu fiecare în parte, aşa că fi-ţi pregătiţi şi cu ochii pe acest topic!
Marţi sau miercuri (20-21) se merge în Cheile Peleş.

daca se hotaraste o iesire la catarat seara si dimineata se pleaca (mai ales in timpul saptamanii), probabil eu voi ajunge foarte rar spre deloc (din cauza serviciului). sper ca vor fi iesiri pentru alpinism si in timpul week-endului, macar o data pe luna 
Săptămâna asta mergem miercuri în Cheile Peleş - Sinaia !
Plecăm cu pers 3001 la 07:15 din Ploieşti Vest, ne vedem în gară pe la fix.
Dacă este cineva interesat să meargă mâine să-mi spună, nu vreau să car echipament în plus. Iar singur nu merg cu trenul, iau microbuzul. De fapt faza cu trenul era pentru Cristiana, că ei nu-i place microbuzul.
Vine şi Raul din Sinaia, deci facem treabă!

Vin, vin, vin!! Am aşteptat să anunţ azi sigur 

Şi din ce îmi aduc aminte, va veni şi Iona.
Cum reuşeşti tu treburile astea? Tot la baschet?

eu nu pot veni.
se face.. imi pare rau sa aud de accidentare 

Mihai, însănătoşire grabnică! Ai şi tu mai multă grijă de acum în colo. 
În ideea avansării în grad, mă gândeam că şi o tură alpină mai lungă prinde bine. Cine merge joi pe Valea Coştilei? Este un trasu alpin destul de tare pentru începători (a nu se confunda traseul cu marcaj turistic cu traseul alpin, diferenţa de dificultate este mare).
Am ales ziua de joi pentru că e posibil să nu plouă (AccuWheather). Vom pleca cam la prima oră să avem timp, ese un personal la 4:16

Eu vin.
Până acum mergem trei: tu, eu şi Raul.
Mai aşteptăm !

eu nu voi putea veni....aceeasi problema ca anul trecut.
Nu mai mergem în cursul săptămânii, mergem duminică pe Valea Coştilei. Am multă treabă pe-acasă şi nu pot.