CTA Escamonde, Ploiesti
prognoza Bucuiresti, Romania
Forum ESCAMONDE / Fotografii Sibiu - Brasov (26-27 iunie 2010)

Forum ESCAMONDE

Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !

• You are not logged in.

Announcement

Vreţi să redirecţionaţi 2% din impozitul, pe care oricum îl daţi statului, către C.T.A. ESCAMONDE Ploieşti?
Aceşti bani nu vor fi risipiţi. Se vor cheltui pe proiecte de ecologizare a zonelor montane, remarcări de trasee şi alte proiecte ale clubului. Detalii AICI

#1 28-06-2010 21:25:03

Michel
Membru
RankingRankingRankingRankingRankingRankingRanking
Romania
From: Ploieşti
Registered: 09-04-2006
Website  Expertise

Fotografii Sibiu - Brasov (26-27 iunie 2010)

Aici vom posta si comenta fotografiile pe care le-am facut in tura foto Sibiu - Cisnadie - Cisnadioara - Fagaras - Brasov.

p.s. va recomand sa si comentati, nu doar sa postati.

Uploaded Images

trece timpul şi cu cât trece cu atât simt crescând în mine vraja înălţimilor singuratice

http://freestate-photographic.com/

#2 29-06-2010 23:33:13

KMY68
Atelierul de Fotografie V
RankingRankingRanking
Romania
From: Ploiesti
Registered: 04-04-2010
Expertise

Re: Fotografii Sibiu - Brasov (26-27 iunie 2010)

Pun si eu cateva fotografii de la tura foto din week-end .
Deocamdata o serie de 10 , poate mai revin si cu altele...
Sant deschisa la critici....

Uploaded Images

#3 30-06-2010 10:04:39

Anais
RankingRanking
Romania
Registered: 19-04-2010
Expertise

Ce-mi place la fotografiile Cameliei este ca privindu-le descoperi o ordine chiar si in cele mai aglomerate; fie ca e vorba de o culoare care se repeta, cum ar fi in a treia, fie ca e vorba de forme, cum ar fi cele din prima si a doua.
E loc si de mai bine, cu siguranta, dar ei ii reuseste deja asta. Sunt cam subexpuse, dar vad ca si ale lui Catalin sunt cam la fel, chiar n-a fost soare deloc? Imi plac cele de noapte, mi-ar fi placut sa incerc si eu astfel de fotografii. smiley-sad
Mie personal nu prea imi plac cele cu unghiul inclinat, poate daca inclinarea era mai mica...nu stiu precis.
Catalin, va trebui sa-ti mai improspatezi stilul, caci vine in forta Camelia din urma. smiley-smile

#4 30-06-2010 13:22:13

Michel
Membru
RankingRankingRankingRankingRankingRankingRanking
Romania
From: Ploieşti
Registered: 09-04-2006
Website  Expertise

Ordinea de care spune Carmen o observasem şi eu. Chiar mă gândeam că a început să facă unele încadrări în mod conştient şi mă bucur de asta. Totuşi pe ici pe colo mai greşeşte anumite setări şi mai ies pozele mişcate puţin. În acelaşi timp şi ceva mai multă atenţie la detalii, mă refer la partea de încadrare.

Cred că preferatele mele de la Camelia sunt doua şi a şaptea. Cu toate că este în diagonală, mi se pare bine încadrată.

Nu prea a fost Soare, dar subexpuse nu sunt imaginile. Iar eu nu am făcut prea multe poze şi chiar puţine cu oraşul. Cred că doar cea cu Dacia îmi place în mod special. În schimb am făcut multe portrete pe care le voi posta în curând.

trece timpul şi cu cât trece cu atât simt crescând în mine vraja înălţimilor singuratice

http://freestate-photographic.com/

#5 01-07-2010 22:05:45

KMY68
RankingRankingRanking
Romania
Registered: 04-04-2010
Expertise

Mie de la Catalin cel mai mult imi plac 7,1,10 .
Carmen si Catalin , va multumesc pt. comentarii....smiley-smile

Board footer

Actions
OPML feeds
RSS 1.0 feeds
RSS 2.0 feeds
emPowered by Revo Forum 1.8.1
© Copyright 2005-2006 Binary ARTS