Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !
Aici vom posta si comenta fotografiile pe care le-am facut in tura foto Sibiu - Cisnadie - Cisnadioara - Fagaras - Brasov.
p.s. va recomand sa si comentati, nu doar sa postati.
Ce-mi place la fotografiile Cameliei este ca privindu-le descoperi o ordine chiar si in cele mai aglomerate; fie ca e vorba de o culoare care se repeta, cum ar fi in a treia, fie ca e vorba de forme, cum ar fi cele din prima si a doua.
E loc si de mai bine, cu siguranta, dar ei ii reuseste deja asta. Sunt cam subexpuse, dar vad ca si ale lui Catalin sunt cam la fel, chiar n-a fost soare deloc? Imi plac cele de noapte, mi-ar fi placut sa incerc si eu astfel de fotografii.
Mie personal nu prea imi plac cele cu unghiul inclinat, poate daca inclinarea era mai mica...nu stiu precis.
Catalin, va trebui sa-ti mai improspatezi stilul, caci vine in forta Camelia din urma. 
Ordinea de care spune Carmen o observasem şi eu. Chiar mă gândeam că a început să facă unele încadrări în mod conştient şi mă bucur de asta. Totuşi pe ici pe colo mai greşeşte anumite setări şi mai ies pozele mişcate puţin. În acelaşi timp şi ceva mai multă atenţie la detalii, mă refer la partea de încadrare.
Cred că preferatele mele de la Camelia sunt doua şi a şaptea. Cu toate că este în diagonală, mi se pare bine încadrată.
Nu prea a fost Soare, dar subexpuse nu sunt imaginile. Iar eu nu am făcut prea multe poze şi chiar puţine cu oraşul. Cred că doar cea cu Dacia îmi place în mod special. În schimb am făcut multe portrete pe care le voi posta în curând.