Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !
Prima ieşire a cursului montan a fost şi în acest an la Sf. Ana. Cu toate că nu au fost decât doi membri noi, ne-am strâns 7 munţomani şi a fost destul de distractiv.
Pun câteva poze cu cei doi norocoşi dar voi mai pune şi altele în curând. Iar cine va scrie o mică povestioară va primi ... o ingheţată !

foarte curajosi noii montaniarzi. eu propun sa primeasca un tort de inghetata 
iar eu propun să-l faci tu !
În primele două poze se vede diferenţa dintre cele două achiziţii noi ale clubului, Andrei şi Ioana, după care câteva poze de grup, iar în ultimele două efectul acţiune - reacţiune.
Duminică 13 iunie am fost "La Verdeaţă", locul de unde începe traseul pe Valea Albă şi la refugiul Coştila. Nu am fost mulţi, dar a fost distractiv. Puţin cam cald şi multe muşte..
Azi 4 Iulie, ziua unei naţiunii mai criminale, am fost la Cariera de Piatră să escaladăm marii pereţi. Am escaladat noi ce-am escaladat, după care au venit marii nori, cu marile picături de ploaie şi din mari alpinişti, ne-am transformat in marii fleşcăiţi!
Am stat cam puţin, mai ales că acum văd Soarele la apus, dar a fost distractiv. Era şi mai fain dacă reuşea şi plângăciosu nostru mic să ajungă până sus..
Prima tură mai lungă din cadrul cursului montan 2010. Ne-am mişcat rapid, poate mânaţi şi de ploaie şi de vânt. La cât mai multe ture rapide ;i lungi !
Am plecat din Buşteni, am urcat în grabă Jepii Mici, am făcut un popas scurt la Cantonul Naturaliştilor, care este într-o stare din ce în ce mai proastă, după care printre jnepeni ne-am îndreptat spre Piciorul Pietrei Arse, pe unde am coborât. Prin jnepeniş ne-a şi plouat puţin, dar am fost rapid uscaţi de razele soarelui!
Ne-am chinuit puţin pe stâncile din Poiana Stânii, loc plin de dubioşi în ultima vreme, oameni care nu au ce căuta în locuri aşa frumoase, după care am trecut pe la observatorul "ascuns" şi repede în Sinaia la microbuz.
De menţionat este faptul că Andreea a tras de o pungă tot drumul (vezi pozele stricate de respectiva pungă), în care ea spune că erau prăjituri bune, făcute de ea. Eu nu am încercat, nu am de unde ştii, aşa că trebuie să aducă altele cu care să mă convingă.

nu mai aduc pana la anul nici o prajitura
)

p0is0n wrote:
ba daaa.. mie mi-au placut
multumesc
.poate o sa mai fac altele la o tura de 2-3 zile 

ce curajosi sunteti, bravo!
Mult succes in continuare si multe ture insorite!!!