Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !
Intre anii 2007 - 2013, UE aloca Romaniei fonduri de 30 de miliarde de euro. Din acesti bani, sunt fonduri speciale pentru programe facute de ONG-uri (ceea ce suntem si noi).
Aceste sume de ex s-au mai alocat si altor tari (valul de integrare 2004), dar aproape nimeni nu a beneficiat de toata suma, pentru ca nu au stiut cum.
Binenteles eu ma refer strict la ograda noastra, ograda care poate devenii astfel curte, sau de ce nu, castel!
Vreau sa formez o echipa (cat mai multe persoane CAPABILE SI DEDICATE IDEEI), care sa faca proiecte pentru aceste finantari.
Si aici nu ma refer la proiecte mici (genul celor pe care le tot incerc eu), ma refer la proiecte adevarate! Proiecte mari, cu fonduri mari si binenteles cu o mare raspundere.
Cine va participa va avea salariu, va avea anumite beneficii. Dar nu asta vreau eu, beneficii... Vreau sa facem treaba! Putem cara munti de gunoaie, putem face depozite ecologice, centre de reciclare. Putem face turism la nivel national si international, Putem face evenimente culturale si cate si mai cate!
concluzia... va bagati?
de ce nu, dar eu o sa fiu disponibil stii in vara dupa examene acuma decat partial...
chiar ar fii frumos sa facem ceva mare sa facem ceva sa fim cunoscuti si sa avem si rezultate bune