CTA Escamonde, Ploiesti
prognoza Bucuiresti, Romania
Forum ESCAMONDE / Proiecte ecologice cu finantari europene

Forum ESCAMONDE

Forumul celor pasionati de munţi, arte şi ecologie !

• You are not logged in.

Announcement

Vreţi să redirecţionaţi 2% din impozitul, pe care oricum îl daţi statului, către C.T.A. ESCAMONDE Ploieşti?
Aceşti bani nu vor fi risipiţi. Se vor cheltui pe proiecte de ecologizare a zonelor montane, remarcări de trasee şi alte proiecte ale clubului. Detalii AICI
  • Index
  •  » Proiecte
  •  » Proiecte ecologice cu finantari europene

#1 14-03-2007 20:01:39

Michel
Membru
RankingRankingRankingRankingRankingRankingRanking
Romania
From: Ploieşti
Registered: 09-04-2006
Website  Expertise

Proiecte ecologice cu finantari europene

Intre anii 2007 - 2013, UE aloca Romaniei fonduri de 30 de miliarde de euro. Din acesti bani, sunt fonduri speciale pentru programe facute de ONG-uri (ceea ce suntem si noi).

Aceste sume de ex s-au mai alocat si altor tari (valul de integrare 2004), dar aproape nimeni nu a beneficiat de toata suma, pentru ca nu au stiut cum.

Binenteles eu ma refer strict la ograda noastra, ograda care poate devenii astfel curte, sau de ce nu, castel!

Vreau sa formez o echipa (cat mai multe persoane CAPABILE SI DEDICATE IDEEI), care sa faca proiecte pentru aceste finantari.

Si aici nu ma refer la proiecte mici (genul celor pe care le tot incerc eu), ma refer la proiecte adevarate! Proiecte mari, cu fonduri mari si binenteles cu o mare raspundere.

Cine va participa va avea salariu, va avea anumite beneficii. Dar nu asta vreau eu, beneficii... Vreau sa facem treaba! Putem cara munti de gunoaie, putem face depozite ecologice, centre de reciclare. Putem face turism la nivel national si international, Putem face evenimente culturale si cate si mai cate!

concluzia... va bagati?

trece timpul şi cu cât trece cu atât simt crescând în mine vraja înălţimilor singuratice

http://freestate-photographic.com/

#2 15-03-2007 21:47:19

mihaela
Fost membru
Ranking
Registered: 28-06-2006
Expertise

Re: Proiecte ecologice cu finantari europene

da

#3 19-03-2007 18:00:54

Egroeg
Fost membru
RankingRankingRanking
Romania
From: Ploiesti
Registered: 13-04-2006
Expertise

Re: Proiecte ecologice cu finantari europene

de ce nu, dar eu o sa fiu disponibil stii in vara dupa examene acuma decat partial...
chiar ar fii frumos sa facem ceva mare sa facem ceva sa fim cunoscuti si sa avem si rezultate bune

never too old TO ROCK

• Index
  •  » Proiecte
  •  » Proiecte ecologice cu finantari europene

Board footer

Actions
OPML feeds
RSS 1.0 feeds
RSS 2.0 feeds
emPowered by Revo Forum 1.8.1
© Copyright 2005-2006 Binary ARTS