Parteneri

În toate proiectele și acțiunile noastre, am avut mereu parteneri de încredere. Le mulțumim pentru sprijinul acordat și vă invităm și pe voi să apelați la dânșii cu încredere.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova
Prietenii noștri cei mai de încredere în organizarea Festivalului de fotografie //SECVENȚE, a proiectelor dedicate turismului, educației alternative, ecologiei și multor expoziții de fotografie.

CEWE – Best in print
De fiecare dată când organizăm evenimente care includ fotografii, CEWE sunt alături de noi.

Europe Direct
Centrele de Informare Europe Direct din România ne sunt partenere în organizarea Caravanei //SECVENȚE și a altor evenimente cu tematică turistică și fotografică. Menționăm în primul rând centrele Europe Direct din: Argeș, Bistrița, București, Maramureș și Piatra Neamț.

Himalaya București
Magazinul de unde ne echipăm pentru drumețiile noastre montane. De aici cumpărăm carabiniere și frontale marca Petzl, haine Mammut, rucsacuri Deuter, bocanci Kayland și corzi Tendon. Toți membrii Escamonde au reducere de 10% la toate produsele.

Nootka București
Pentru cei care vor echipament și accesorii pentru expediții, drumeții și alpinism, acest magazin este perfect! Aici găsim o gamă foarte variată de haine, bocanci, corturi și alte accesorii. Printre altele, amintim mărcile Grivel, La Sportiva, Marmot sau Think Pink!