Aventuri

Din când în când organizăm drumeții pe munte și ture foto, care nu fac parte dintr-un curs sau vreun alt program. Sunt ture în care oricine este binevenit.

Escaladă și fotografie la Veliko, Bulgaria
La începutul primăverii, când încă este răcoare în România, falezele calcaroase din jurul vechii capitale a imperiului Bulgar, Veliko-Tarnovo, sunt ideale pentru dezmorțirea după o lungă iarnă fără cățărat pe stânci. Și pentru că orașul este de un pitoresc aparte, aparatul de fotografiat trebuie să ne fie un bun companion!

Țara Galilor, tărâmul cântecului – o experiență de neuitat!
Fiind o destinație mai puțin cunoscută, aceast mic teritoriu din Regatul Unit te va surprinde cu verdele său proaspăt și misterul emanat din fiecare colț de stradă sau pădure. Oceanul Atlantic împreună cu Marea Irlandei au dălțuit o linie de coastă dintre cele mai frumoase, iar inima țării este străjuită de numeroase fortificații antice și medievale. Bineînțeles, seara o vom anima în pub-urile locale.

Mont Blanc – Vreți să atingeți cel mai înalt vârf din Europa?
50 de pași, 2 minute de pauză. 50 de pași, pulsul puțin ridicat. 40 de pași, 3 minute de pauză. 30 de pași, fotografii și tras aer adânc în piept. 20 de pași. 10 pași. Un vârf atât de dorit, o călătorie printr-un muzeu viu al alpinismului, o adevărată aventură!