Căutăm Grafician

graficianClubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești este în căutarea unei noi sigle. De la înființarea asociației am folosit cele două sigle atașate mai jos. Prima variantă are ca simbol roza vânturilor, iar a doua a fost folosită în special pentru panoul de escaladă.
Nu vă vom arăta exemple cu “ne dorim așa ceva”, dar recomandăm să vă inspirați din activitățile clubului.

“Scopul fundamental al clubului îl reprezintă atât asigurarea cadrului organizatoric şi financiar pentru organizarea de activităţi turistic-sportive, speologice, ecologice, artistice şi culturale, cât şi participarea membrilor clubului la astfel de activităţi.”

Clubul Escamonde reprezintă un grup de prieteni care nu vor să stea prea des acasă. Organizăm cursuri și excursii montane, practicăm alpinismul, avem un panou de escaladă. Latura artistică este acoperită de ateliere și expoziții de fotografie,  organizarea Festivalul de fotografie //SECVENȚE Ploiești. Ne implicăm în acțiuni de voluntariat, de ecologizare și de reîmpădurire. Suntem veseli și dornici să cunoaștem oameni și locuri noi.

Așteptăm variantele voastre pentru noua siglă Escamonde până pe data de 14 iunie. Puteți trimite lucrările la adresa contact@escamonde.ro în format jpeg. Sigla finală ne este necesară în format vectorial la rezoluție mare.

Autorul siglei selectate va primi din partea clubului onorariul de 500 de lei și dreptul de a participa în mod gratuit la toate activitățile clubului timp de un an de zile (cursul montan, atelierul de fotografie, expoziții, excursii, panoul de escaladă etc).
Nu sunt incluse și cheltuielile de deplasare, cazare sau masă.