Fotografie pe pâine!

. . . . . 22 februarie – primul curs! . . . . .

Cursul „Fotografie pe pâine” se adresează elevilor de liceu și oferă un spațiu dedicat creativității și exprimării de sine, încurajând comunicarea prin dialog și imagine.

Fotografia este o voce și poate exprima un fel de a gândi, de a simți, felul în care vedem lumea și mediul înconjurător. Cursul de fotografie încurajează comunicarea prin imagini și oferă posibilitatea încadrării acestora într-o perspectivă estetică.

Așadar, vom învăța să folosim aparatul de fotografiat, obiectivele și accesoriile necesare. Vom învăța ce este și cum se realizează fotografia peisagistică, portretistică, de studio, nocturnă, arhitecturală și documentară.

Prezentăm modalități de încadrare, compoziție, moduri de utilizare a luminii și feluri creative de exprimare a unei teme. Scopul este ca fiecare participant să-și dezvolte o afinitate atât pentru partea tehnică a fotografiei, cât și pentru latura ei artistică.

Se vor propune diferite teme săptămânale, urmând să discutăm despre ele la fiecare curs în parte. Se dorește astfel urmărirea evoluției fiecărui participant și îndrumarea lui către rezultate din ce în ce mai bune.

Cursul își propune și formarea unei comunităţi a pasionaţilor de fotografie, care va fi susținută prin ture foto, întâlniri şi expoziţii.

La finalul cursului, în cadrul unei expoziții de fotografie, se vor înmâna diplome!

Cursul începe pe data de 22 februarie și va avea 10 ședințe săptămânale.
Cursul se va ține în fiecare luni, între orele 18:00 – 20:00.
În funcţie de apariţia unor evenimente neprevăzute, programul se poate modifica, dar cu obligaţia de a anunţa aceste schimbări în timp util.

În paralel cu acest curs de fotografie, toți participanții vor beneficia de 10 ședințe cu instructor la sala de Escaladă în Ploiești. Nu trebuie să fiți foarte sportivi sau pregătiți, dar sigur o să fie o experiență nouă, plăcută și distractivă. Programul ședințelor de escaladă îl vom discuta la prima întâlnire.

Primul curs va avea loc marți, 22 februarie, la ora 18:00, la Escamonde Ploiești, strada Gilortului, nr. 1B, cartier Albert.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: contact@escamonde.ro

Costul integral al acestui curs este de 300 de lei.
Plata se va face direct în contul clubului:
Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești
RO17 BRDE 300S V226 7714 3000, BRD Ploiești
Cu mențiunea: Curs foto – nume participant.

Vă așteptăm!

contact@escamonde.ro
Escamonde Ploiești – facebook
0741 533132 – Cătălin Munteanu