Membri

Proiectele noastre principale sunt: Festivalul de fotografie //SECVENȚE Ploiești, Festivalul de artă „Talpa Iadului”, cursuri montane și de fotografie, sala de escaladă, concursuri tematice, prezentări și diferite acțiuni de promovare a turismului, artelor și ecologiei.
Dacă acțiunile noastre îți sunt atractive și dorești să-ți faci prieteni și cunoștințe noi în aceste domenii, voluntariatul este o soluție dintre cele mai bune.

3,5% pentru Escamonde Ploiești. Cu un mic efort, finanțăm activitățile clubului!

Apăsând pe acest link, poți completa formularul 230 direct online!
Sau poți descărca formularul de aici: 230 – Escamonde.

Termenul pentru depunerea declarației 230 este 25 mai 2023!

1. Formularul trebuie completat în 2 exemplare (unul pentru organul fiscal și unul pentru persoana în cauză). Contribuabilul își scrie datele de identificare la punctul I, bifează căsuța corespunzatoare la punctul II, scrie suma care revine redirecționării (dacă nu se cunoaște, ea va fi ulterior calculată de către organul fiscal); la punctul III se lasă necompletat; formularul trebuie semnat și datat de către persoana fizică în cauză.

2. Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal sau poate fi trimise prin poșta (scrisoare recomandată).

3. Datele clubului Escamonde sunt următoarele:
Denumire: Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești
Cont bancar IBAN: RO17 BRDE 300S V226 7714 3000
Cod identitate fiscală: 18405600

Mai multe informații la acest link: ANAF online – informații privind declarația 230

 Informații despre înscrierea în Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești

Dacă ești pasionat de plimbări în munți, excursii, fotografie, arte și vrei să participi la proiecte ecologice, sociale, artistice sau turistice, esti binevenit în grupul nostru!

Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești admite patru categorii de membri, după cum urmează: fondatori, aderenți, activi și onorifici. Cum prima categorie a fost deja ocupată în anul de grație 2005, rămâne la alegerea ta care dintre cele trei rămase îți sună mai bine.

Membri aderenți – Dacă vrei să intri în rândurile noastre, acesta este primul pas și sunt necesare următoarele:

– cerere de înscriere,
– completarea unei fișe de înscriere (o primești de la noi),
– plata cotizației de membru aderent – de 200 de lei / an.

Beneficii și responsabilități: Tot timpul pentru club, nicio secundă în care să te gândești la altceva! Iar pentru a demonstra acest lucru, avem nevoie de implicarea ta cât mai activă în proiectele clubului. Voluntar, bineînțeles! Vei avea legitimație și vei beneficia de reduceri la magazinele de specialitate (echipament montan și foto), intrări gratuite la panoul de escaladă, reduceri la cursuri și așa mai departe.

Membri activi – După ce ai fost membru aderent cel puțin 6 luni, timp în care ai fost alături de noi cu trup și suflet, te vom ridica în rang! Bineînțeles, tot este nevoie de un mic dosar (fără șină).

– cerere adresată președintelui,
– completarea fișei de membru activ,
– recomandarea unui responsonsabil de secție de activitate (alpinism, ecologie etc),
– cotizația de membru activ este de 100 de lei / an.

Beneficii și responsabilități: Dacă ai ajuns membru activ, înseamnă că ești de încredere și vei avea drept de vot în toate ședințele. Iar dacă ești cu adevărat dedicat clubului, ai dreptul de a fi ales în funcțiile de conducere. În plus, vei beneficia de multe reduceri și facilități.

Membri de onoare – Dacă nu ai timp să te implici activ în acțiunile noastre, dar îți suntem foarte dragi și ne ajuți continuu prin diferite mijloace (financiare, logistice etc), nouă ne va face plăcere să te numim membru de onoare! Atenție, în acest moment este o calitate deținută de foarte puțini, însă ne dorim ca în fiecare an să numim un nou membru de onoare!

Menționăm că în toate excursiile, turele montane și la orice alte activități ale clubului, pentru care nu se percepe taxă, au dreptul de participare doar membrii clubului.

Legitimația de membru – După plata cotizației, fiecare membru va primi legitimația de club. Toate legitimațiile se emit anual și au ca termen de valabilitate data de 31/12/anul curent. Cu această legitimație beneficiezi de reduceri la magazinele partenere, la sala de Escaladă în Ploiești, la cursurile și activitățile clubului și nu în ultimul rând, la orice cabană sau magazin care oferă reduceri membrilor cluburilor montane.

Voluntariat
Acțiunile clubului necesită întotdeauna timp și pasiune, iar noi suntem mereu în căutare de tineri care vor să se implice în proiectele noastre. Ne poți ajuta la îmbunătățirea relațiilor cu media și publicul, a paginilor de prezentare a clubului (website, facebook, instagram, twitter etc), cu evidența contabilă și a documentelor, cu articole pentru jurnal etc. În același timp, acțiunile noastre sunt foarte des în natură și aer liber, iar acolo avem nevoie de participarea voastră directă.

Cursuri
Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre, dar nu uitați că pentru a primi calitatea de membru aderent, activ sau onorific al clubului trebuie să înaintați o cerere în acest sens. Înscrierea la oricare dintre cursurile noastre nu aduce cu sine calitatea de membru. Această calitate se obține prin exprimarea dorinței în acest sens și mai ales prin implicarea directă și continuă în activitățile clubului.

Dacă ești pasionat și priceput în cele enumerate mai sus, nu ezita să ne trimiţi un e-mail la adresa: contact@escamonde.ro

escamonde-membri