Parteneri

În toate proiectele și acțiunile noastre, am avut mereu parteneri de încredere. Le mulțumim pentru sprijinul acordat și vă invităm și pe voi să apelați la dânșii cu încredere.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova
Prietenii noștri cei mai de încredere în organizarea Festivalului de fotografie //SECVENȚE, a proiectelor dedicate turismului, educației alternative, ecologiei și multor expoziții de fotografie.

CEWE – Best in print
De fiecare dată când organizăm evenimente care includ fotografii, CEWE sunt alături de noi.

Europe Direct
Centrele de Informare Europe Direct din România ne sunt partenere în organizarea Caravanei //SECVENȚE și a altor evenimente cu tematică turistică și fotografică. Menționăm în primul rând centrele Europe Direct din: Argeș, Bistrița, București, Maramureș și Piatra Neamț.

Montrek București
Este unul dintre cele mai vechi magazine de profil din țară. Situat aproape de locul unde Calea Victoriei întâlnește cheiul Dâmbăviței, acest magazin micuț își primește mereu cu drag clienții. Aici găsiți rucsaci, echipament de alpinism, îmbrăcăminte, încălțăminte și multe alte accesorii pentru munte și drumeții în natură.
Reducere 10% pentru membrii Escamonde. Se poate cumula cu reducerea de client de 7% și uneori cu alte reduceri ale magazinului.

Nootka București
Pentru cei care vor echipament și accesorii pentru expediții, drumeții și alpinism, acest magazin este perfect! Aici găsim o gamă foarte variată de haine, bocanci, corturi și alte accesorii. Printre altele, amintim mărcile Grivel, La Sportiva, Marmot sau Think Pink!
Reducere 10% pentru membrii Escamonde.

Himalaya București
Probabil cel mai mare magazin din România cu articole destinate muntelui și aventurilor în natură. Aici găsiți aproape orice vă trebuie pentru drumețiile și expedițiile voastre.
Reducere 10% pentru membrii Escamonde.